Kuva: All Over Press

Euroopan mestari vaihtuu – Italia romahti ulos jalkapallon EM-kisoista

Miikka Lahtinen |

Italian tie nousi pystyyn heti jalkapallon EM-kisojen jatkopelien ensimmäisellä kierroksella, kun Sveitsi oli lauantai-illan ottelussa vahvempi lukemin 2-0.

Hallitseva Euroopan mestari Italia oli kamppailussa todella vaisu, eikä joukkue saanut luotua kovinkaan montaa huippupaikkaa.

Italian esityksestä omaa kieltään kertoo se, että joukkue laukoi ensimmäistä kertaa kohti Sveitsin maalia vasta 75. minuutilla. Tämän jälkeen italialaiset saivat pallon kertaalleen tolppaan.

Sveitsi aloitti ottelussa maalinteon 37. minuutilla, kun Remo Freuler sijoitti pallon vasemmalla jalalla ohi voimattoman Gianluigi Donnarumman.

Sveitsin toinen osuma nähtiin puolestaan heti toisen puoliajan alussa, kun Ruben Vargasin upea laukaus painui Italian maalin takayläkulmaan.

Seuraavaksi Sveitsi odottelee itselleen vastustajaa otteluparista Englanti-Slovakia. Ottelu pelataan sunnuntaina kello 19.00 alkaen.