Kuva: All Over Press

Lukon maalipyssyn törkytaklaus on Liigan kurinpitokäsittelyssä

Roope Määttä |

Keskiviikkona puhuttanut taklaustilanne käsitellään.

Liiga kertoo, että Jami Krannilan Sportin Carl Matssoniin kohdistama keskialueen taklaustilanne etenee kurinpitokäsittelyyn. Taklaus tuli, kun ottelun toista erää oli pelattuna minuutti ja 25 sekuntia.

Ottelun tuomaristo vihelsi tilanteesta ensin kaksiminuuttisen, mutta videotarkistuksen jälkeen Lukko-hyökkääjän ottelu päättyi viiden minuutin jäähyyn ja pelirangaistukseen päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Kiekkoa eteenpäin pelannut ruotsalaishyökkääjä Matsson ei nähnyt kuolleesta kulmasta tullutta Krannilaa, jonka taklaus suuntautui pään alueelle. Tilanteen voi tarkistaa alempana olevalta videolta.

Krannila, 23, teki Lukolle kauden kahdessa ensimmäisessä kamppailussa KooKoota ja TPS:ää vastaan neljä maalia. Vaasalaisia vastaan mies ehti pelata ainoastaan reilut viisi minuuttia, mutta saalisti Steven Jandricin avausosumaan syöttöpisteen.

Keskiviikkoisessa ottelussa Sport voitti Lukon maalein 3–2 voittolaukauskilpailun päätteeksi.