KuPS jatkoi vakuuttavia esityksiään. Kuva: All Over Press

Veikkausliigassa tapahtuu: KuPS voitti kärkikamppailun – VPS nousi huimalla tavalla voittoon

Miikka Lahtinen |

KuPS vahvisti sunnuntaina asemiaan Veikkausliigan kärjessä. HJK on iskuetäisyydellä.

Kuopiolaiset ottivat arvokkaan 1-0-kotivoiton Ilveksestä, joka oli vain kolmen pisteen päässä KuPS:sta. Nyt piste-ero venähti kuuteen pisteeseen.

Myös HJK haki tärkeän voiton kukistamalla päävalmentajaansa vaihtaneen EIF:n vieraskentällä maalein 3-0. HJK on tällä hetkellä neljän pisteen päässä KuPS:sta.

Sunnuntain kierroksen ehkäpä kiinnostavin ottelu nähtiin kuitenkin Vaasassa, jossa VPS onnistui nousemaan FC Hakaa vastaan kahden maalin takaa-ajoasemasta 3-2-voittoon.

Haka karkasi toisella puoliajalla jo 2-0-johtoon, mutta Nikolas Talon 64. minuutilla saama punainen kortti käynnisti vaasalaisten kirin.

Ylivoimalla VPS onnistui iskemään kolme maalia, joista kaksi viimeisintä syntyi ottelun viime hetkillä.

VPS on tällä hetkellä sarjassa kuudentena – eli viimeisellä Mestaruussarjaan oikeuttavalla paikalla. FC Haka on puolestaan paremman maalieron turvin viidentenä.