Kuva: All Over Press

Lyökö Huuhkajien kiituri läpi Hollannissa? “Olen aika hyvässä vireessä”

Toimitus |

Hollannin pääsarjassa nähdään alkavalla kaudella mielenkiintoinen suomalaisnimi. Huuhkajien paidassa maaleja sylkenyt Oliver Antman debytoi viikonloppuna Go Ahead Eaglesin riveissä.

Antmanin liigakausi Eredevisiessä käynnistyi 0-2-tappiolla Fortuna Sittardia vastaan. Antman pääsi sunnuntain vierasottelussa vaihdosta kehiin tunnin kohdalla. Pelipaikka oli varsin tuttu, sillä nuorukainen viiletti laitapelaajana.

Antman ei vielä ehtinyt näyttää kykyjään uudessa seurassaan. Paljon on silti lupa odottaa, sillä Antman ehti avata jo kautensa Tanskassa FC Nordsjaellandin riveissä ennen siirtoa Hollantiin. Ja näissä Tanskan liigan otteluissa syntyi heti tehoja.

– Koen olevani aika hyvässä vireessä. Sain ensimmäisissä peleissä mukavasti vastuuta ja onnistumisia – siitä on hyvä jatkaa Hollannissa, Antman kertoo Palloliiton sivuilla.

– Tavoitteenani on auttaa seuraa saavuttamaan mahdollisimman hyvän sijoituksen Eredevisiessä ja näyttää, mihin pystyn. Haluan saada ehjän kauden, jotta voin tulevina vuosina päästä vielä kovempiin ympyröihin.

Huuhkajien pikakiituri on pelannut Hollanissa aiemminkin. Keväällä 2023 Antman lainattiin Groningeniin. Lupaavan alun jälkeen loukkaantuminen sotki silloin kuvioita.

– Olen tosi innoissani siirrosta – olin odottanut sitä pitkään, enkä malta odottaa sitä, että pääsen pelaamaan. Tykästyin Hollantiin Groningenissa ja halusin palata tänne lainan jälkeen, Antman miettii.

– Go Ahead Eaglesin suunnitelmat kuulostivat hyvältä, ja ajattelin, että tämä on minulle hyvä askel. Kaikesta on huomannut muutaman päivän aikana, että seurassa on hyvä boogie, Antman sanoo.

Go Ahead Eaglesin pelit jatkuvat sunnuntaina kotiottelulla Waalwijkia vastaan.

––––

Atleetin aarrejahti WhatsAppissa!

🚨 Liity Atleetin WhatsApp-kanavalle TÄSTÄ.
🔔 Paina ilmoitukset päälle – Atleetti palkitsee seuraajiaan huimilla palkinnoilla

––––