Lionel Messi oli kentän kuningas paluuottelussaan. Kuva: All Over Press

Lionel Messi on nyt mättänyt 840 maalia maailman nuorimpana pelaajana

Roope Määttä |

Argentiinalaistähti pelasi ensimmäistä kertaa noin kaksi kuukautta kestäneen tauon jälkeen. Inter Miami voitti 3–1.

Jalkapallon supertähti Lionel Messi palasi sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelikentille. Hyökkääjäkonkari toi joukkueensa 26. peliminuutilla 1–1-tasatilanteeseen Philadelphia Unionia vastaan. Vain nelisen minuuttia myöhemmin argentiinalainen vei Inter Miamin 2–1-johtoon.

Maaliensa myötä Messi, 37, on nyt tehnyt urallaan 840 maalia maailman nuorimpana jalkapalloilijana. Messi saalisti myös yhden syötön Union-väännössä, kun mies tarjoili esityön Luis Suárezin iskemään 3–1-osumaan. Syöttöjä Barcelona-legendalla on urallaan kasassa puolestaan 375, mikä on aktiivipelaajista ylivomaisesti eniten.

Kuluvalla kaudella Messi on pelannut Inter Miamin paidassa 16 ottelua, joissa miehen toimesta on syntynyt 16 täysosumaa. Esitöitä Argentiina-tähti on jaellut 12 kertaa. Ennen sunnuntaiyön ottelua Messi oli ollut noin kaksi kuukautta sivussa. Otteluita jäi välistä yhdeksän.