Kuva: All Over Press

Milloin viimeksi? Liverpool konttasi kotonaan Nottingham Forestille!

Roope Määttä |

Vierailija oli voittanut Anfieldin nurmella viimeksi vuonna 1969.

Kautensa vakuuttavasti aloittanut Liverpool kärsi lauantaina todellisen yllätystappion. Arne Slotin miehistö hävisi Nottingham Forestille maalein 0–1. Reissulaisten voitto-osumasta vastasi Callum Hudson-Odoi ja esityön tarjoili Anthony Elanga.

Liverpool ei vakuuttanut edes toisen puoliajan alkupuolella tehtyjen vaihtojen jälkeen. Darwin Nuñez korvasi Diogo Jotan, Connor Bradley tuli Alexis Mac Allisterin tilalle ja Cody Gakpon tieltä väistyi Luis Díaz.

Hudson-Odoin iskemä ratkaisuosuma ottelun 72. minuutilla takasi lopulta Nuno Santon miehistölle harvinaisen ryöstöretken. Anfield oli ollut Nottingham Forestille sanalla sanoen vaikea paikka, sillä edellisestä vierasvoitosta Liverpoolia vastaan oli kulunut 55 vuotta.

Isäntä painiskeli ongelmien kanssa erityisesti keskisektorilla, kun Dominik Szoboszlailla ja kumppaneilla ei ollut pallollisen pelaamisen osalta paras mahdollinen päivä. Unkarilainen pääsi tilastoihin ottamalla keltaisen kortin ottelun lopussa.